Zseton.hu póker kellékek
Ha kérdése van, tegye fel emailben!
poker @ zseton . hu

Shuffle Tech teljesen automatikus kártyakeverő — GYIK

 

Shuffle Tech

Gyakran Ismételt Kérdések

Kérdések:
Válaszok:
K: Hogyan szedjük ki a kártyákat az asztalba épített gépből? Az asztal alól?

V: Nem. A gép alján lévő kapcsolóval ki lehet választani, hogy a megkevert kártyák alulra vagy felülre kerüljenek. Ha a keverő asztalba van szerelve, válasszuk a felső kiadási módot.

K: A kártyakeverő 220 V-tal működik?

V: Természetesen. A géphez tartozó univerzális adapter 100 - 240 V feszültségtartományban működőképes, a mellékelt cserélhető dugókkal az egész világon használható.

K: Keverés előtt kell néhány emelést végezni a kártyacsomaggal?

V: Nem. Ez az új keverőgép teljesen automatikus. Csak tegye be a lapokat, és nyomja meg a (3)-as vagy (7)-es gombot.

K: Keverhetek egyszerre két kártyacsomagot?

V: Nem, ez a modell egy csomaghoz való. De ha nem beépítve használja a gépet, játszhat három csomaggal: egy játékban van, a másik az alsó kiadótálcán várja következő játékot, a harmadik pedig keverődik. Ez a megoldás a gyors játékoknál hasznos, például ha a játék végén már csak ketten játszanak, vagy az osztó elvéti az osztást, és a következő csomagra van hirtelen szükség.
K: A csomagban minden benne van, ami a keverőhöz kell? V: Igen. A keverőgéphez csomagoltunk egy dupla csomag COPAG plasztik kártyát és a szükséges adaptert.
K: A keverőgép műanyag- vagy papírkártyához való? V: A Shuffle Tech gépek minden jó állapotban lévő kártyával működnek. Mi inkább a 100% műanyag (plasztik) kártyát javasoljuk, mert az kevésbé gyűrődik, tovább marad jó állapotban, lemosható, stb. A papírkártya hamarabb elhasználódik, és ha gyűrött, elakadhat a gépben.
K: Póker-vagy bridzsméretű kártyát használjak? V: A póker méretű kártyákat javasoljuk. A bridzs/römi méretű kártyákkal is működik a keverő, de ezek gyakrabban elekadnak.
K: Működik a kártyakeverő olyan minőségi kártyákkal, mint a COPAG, KEM, Fournier, Modiano, vagy egyéb tipus? V: Igen, működik. A jelenleg kapható modellt alapvetően a COPAG kártyákhoz terveztük, és ennek használatát javasoljuk. Időközben az igen jó ár/érték arányú LION kártyákkal is sikeres teszteket végeztünk. A többi ismert plasztik kártyával is működik a gép, de azokkal az elakadások száma nagyobb lehet.
K: A keverőgép számolja, hogy hány lap van a kártyacsomagban? V: Jelenleg nem.
K: A Shuffle Tech keverő véletlenszám-generátorral keveri a lapokat? V: Nem. Úgy gondoljuk, a véletlenszám-generátoroknak nincs helye az otthoni játékban. A témáról további tájékoztatást kaphat a "Véletlenszerűsítés" szakaszban.
K: Ha egy kártyacsomag már meg van keverve, és a kiadótálcán áll, keverhetek egy másik csomagot? V: Igen, a kártyakeverőt úgy terveztük, hogy ilyenkor keverje meg a második csomagot, majd várjon. Amikor visszatesszük a kiadótálcát, ráteszi a második csomagot.
K: Kapható a géphez szállító táska? V: Még nincsen, de már tervezzük.
K: A keverőgép leolvassa az egyes kártyákat? V: Nem. Ugyanazért, amiért nem javasoljuk a véletlenszám-generátor használatát, nem olvassuk be a kártyákat sem. Ezzel a módszerrel ugyanis megnyílna a lehetőség a csalásra. A gép a helyes kézi keverést helyettesíti, és a folyamat teljesen átlátható.
K: Ha elromlik a gép, mit tegyek? V: Forduljon bizalommal a hazai kizárólagos importőrhöz, a SoftWare Station céghez, akik a Shuffle Tech Európai Szervizközpontjaként a teljes körű, akár garancia időn túli szervizelést végzik.
   

További kérdéseire választ találhat a következő anyagokban:

Ha még mindig maradna megválaszolatlan kérdése,
kérjük, tegye fel emailben:

info@ShuffleTech.hu

 

Shuffle Tech teljesen automatikus kártyakeverő — GYIK
 

A zseton.hu weboldal a SoftWare Station tulajdona.    Email:   poker @ zseton.hu